728x90

U15

Четвъртък, 14 Юни 2018 11:36

ЕКСКЛУЗИВНО В ANP.BG: Милен Николов от Ботев и Пламен Драганов от Локомотив преди пловдивското дерби за Републиканското първенство при U15

Жребият за Републиканското първенство за юноши до 15 години противопостави пловдивските грандове Ботев и Локомотив. Мачовете от четвъртфиналите са на 16.06 и 19.06. Дни преди първия мач, който е на базата в "Коматево", ANP.BG потърси двама от основните футболисти на двата тима - Милен Николов от Ботев и Пламен Драганов от Локомотив.

 - Жребият отреди да срещнете градския съперник на четвъртфиналите. Това ли беше вашето предпочитание или имахте друг желан съперник?

 - Милен Николов (Ботев): Нямахме набелязан съперник, срещу когото да искаме да се паднем. Който и да се беше паднал - излизаме и играем на 100%. 

 - Пламен Драганов (Локомотив): И за двата отбора това е добър жребий, защото се познаваме. Това е удобен съперник за нас, който можем да отстраним.

 - Какво очаквате от сблъсъка в събота? Може ли всичко да бъде решено още в първия мач или интригата ще остане жива и за реванша?

 - Милен Николов (Ботев): И двата отбора се познаваме много добре. Зависи как се развие мачът, но мисля, че ще бъде в наша полза.

 - Пламен Драганов (Локомотив): Аз очаквам това, което очаква целия ми отбор - победа! Това е дерби и интригата остава до края.

 - До момента през сезона вече изиграхте два мача, като в първия Ботев победи, а вторият завърши наравно. Мислите ли, че сега сблъсъкът ще бъде по-различен и има ли изявен фаворит?

 - Милен Николов (Ботев): В такива мачове никога няма фаворит, всичко е до мобилизацията в мача. Момчетата са нахъсани и ще дадем всичко, на което сме способни. В първия мач през сезона показахме характер и победихме, докато във втория ни липсваше късмет. 

 - Пламен Драганов (Локомотив): Фаворит няма, двата отбора сме равностойни. Зависи кой е по-нахъсаният отбор и кой желае повече победата. Това е турнирен сблъсък и битката ще бъде много по-голяма в сравнение с шампионатните мачове. За нас е важно в първия мач да вкараме гол.

 - Прогнозата ви за двата мача?

 - Милен Николов (Ботев): 2:0 за Ботев в "Коматево" и 1:1 на "Лаута".

 - Пламен Драганов (Локомотив): 1:1 в "Коматево" и 1:0 за Локомотив на "Лаута".