728x90

U17

Четвъртък, 07 Декември 2017 12:12

Треньорът на Берое захапа Марчо Дафчев, поиска четирима национали

Старши-треньорът на Берое U16 Атанас Рибарски даде обширно интервю за официалния сайт на старозагорци. В него младият наставник коментира представянето на тима си, а освен това пожела неговият отбор да се изправи срещу Ботев или Левски на полуфиналите за Купата.

Рибарски засегна темата и за националния отбор, като захапа сериозно националния селекционер Марчо Дафчев. Ето какво заяви треньорът относно националния отбор пред beroe.bg.

– „Берое” 2002 е един от трите отбора в школата, който през тази есен имаше национален състезател. Повиквателните за вашия тим обаче може би бяха най-редовни. Как приемате това?

 - Повиквателните първо бяха седем, после за съжаление намаляха до пет. Аз най-отговорно заявявам, че една повиквателна е твърде малко за нашия отбор. Следих мачовете на националния отбор, даже гледах два от тях на живо. Следя нашите конкуренти в този набор и най-отговорно заявявам, че според мен напълно реално е да бъдат повикани трима или четирима играчи от нашия отбор. Адмирации за Никола, той е едно момче, което притежава изключителен талант, превъзхожда връстниците си в останалите отбори и е научен да се труди. Със сигурност той ще постигне нещо сериозно в кариерата си.