728x90

U17

Четвъртък, 11 Януари 2018 17:53

ПЪРВО В ANP.BG: Лудогорец се опитва да отмъкне юноша на Ботев

Лудогорец полага сериозни усилия да отмъкне юноша на Ботев, научи ANP.BG. Става въпрос за родения през 2002 година Даниел Иванов.

Разградчани правят всичко по силите си да привлекат в редиците си атакуващия футболист. От "зеления" клуб са запознали нападателя с условията в Разград и са много настоятелни да се подсилят с 15-годишния играч.

Интерес към нападателя има още и от столичните Левски и Септември, но към момента "зелените" са най-активни. През този сезон Иванов е взел участие в 11 мача на Ботев в U17, като е записал общо 309 минути и е вкарал три попадения.

На този етап нападателят и семейството му не са взели окончателно решение дали играчът да продължи да носи екипа на "канарчетата" или да премине в друг клуб. Съдбата на играча ще стане ясна в следващите седмици.

По този начин от Лудогорец ще се опитат да си върнат на Ботев, тъй като "канарчетата" направиха сериозен трансферен удар в първите дни на 2018г. Тогава "жълто-черните" взеха Никола Илиев, който е считан за един от най-големите таланти на България в набор 2004.

ANP.BG