728x90

U17

Вторник, 13 Февруари 2018 18:04

Юноша на Локомотив пред ANP.BG: Шокирани сме от смяната на Георги Недевски, дължим всичко на него!

Юноша на Локомотив (Пловдив) от набор 2002 се свърза с екипа на ANP.BG и пожела да получи трибуна, за да изкаже болката си от смяната на Георги Недевски. Дългогодишният треньор на набор 2002 в "смърфовете" вече ще води набор 2004, като това решение е взето еднолично от новия директор на "черно-бялата" школа Димитър Палазов. 

Младият футболист помоли да остане анонимен, като заяви, че ако от клуба повдигнат въпрос кой е направил изявлението е готов да застане пред ръководството. Според неговите думи, целият отбор на "черно-белите" е потресен от новината за смяната на треньора им. Ето какво ни сподели той:

 - Какво се случи днес и какво те накара да се обърнеш към нас?

 - След днешната тренировка, която бе водена от Георги Недевски, дойде Димитър Палазов, който събра целия отбор. След това ни се представи, че вече е новият директор на школата, като с него беше и Апостол Костадинов. Заяви, че е решил да направи смяна в треньорския състав, като нашият треньор го свалят на набор 2004, а на нас треньор ни става Костадинов.

 - Как реагирахте вие на тази новина?

 - Целият отбор беше шокиран! Няколко от момчетата дори се разреваха, но Димитър Палазов не показа никаква заинтересованост от това как се чувстваме. На нашия треньор Георги Недевски също не му бе никак приятно, но нямаше какво да направи. Недевски ни прегърна и ни пожела успех.

 - В какви отношения ще бъдете с Георги Недевски?

 - Ние винаги ще бъдем в най-добри отношения с нашия треньор Недевски, говоря от името на целия отбор. Той каза, че ще ни помага винаги когато и с каквото имаме нужда. Винаги ще е на наше разположение. Ние дължим всичко на него и от името на целия отбор му пожелаваме успех! Ще ни липсва много!

ANP.BG